Håll efter dig i stallet

Det är viktigt att man håller efter sig och sina hästar i stallet. Det finns en risk att det hopar sig en massa jobb annars. Se till att regelbundet städa ur och fixa så att hästarna får det fint i sina boxar.

Det blir så mycket roligare att komma ut till stallet dagen efter om det är välstädat och att man inte behöver börja städa det första man ska göra. Så klart så går hästarna alltid först så se till att de får sin mat och börja sedan att röja i stallet.

Även andra utrymmen behöver ses över och hållas ren. Om det finns faciliteter som toaletter och duschutrymmen så behöver även dessa ses över så det är rent och fräscht. Se till att ta in hjälp om det är mycket som ska städas. Det kan finnas de som gärna ställer upp och städar för lite ridning.

Håll också koll på saker som kanske måste repareras. Det kan hända att hästarnas box behöver lags på grund av något som hänt. Det kan vara farligt för hästen om det finns lösa plankor eller annat som kan skada hästen. Regelbunden kontroll på hur det ser ut behövs.

Comments are closed.